Lacoste PoloVuosien 1994 ja 1997 lyhyen elpyminen johti laskuun ja sitten liukenemista, kuten aiemmin on riidatonta, kun kaupallisesti kilpailukykyinen kysymyksiä valmistajille. TIA helpottanut verkottuminen: paikallisten valmistajien; via henkilöitä, jotka pelataan useita rooleja; kansainvälisille tupakka järjestöille; läpi alan paikallisia ja kansainvälisiä avustajaa; ja toimimalla kanavana information.CONCLUSION: paikallinen tupakkateollisuus on laajasti tietoja asioista kuten tupakointi ja terveys, ja kytkettynä kansainvälisten alan kautta TIA. Valmistajat olivat tiiviisti mukana TIA: n toimintaan, ja yhteistyötä kautta TIA tavalla haitallista Australian kuluttajille.

AIM: Tutkimuksessa selvitettiin tekijöitä, jotka mahdollistavat iäkkäillä henkilöillä jäädä kotiin jatkuvasti tarkastelemalla rooleja omaishoitaja, palvelujen käytön ja ominaisuudet vanhusten individual.METHODS: Analysoimme 432 iäkkäillä henkilöillä asuu kotona perheen kanssa. Lopputulos oli, että osallistujat pysyi kotona jatkuvasti 24 kuukauden aikana. Osallistujat olivat ositettu kahteen hoito-tarpeet tasoilla, ja sitten useita logistinen regressio analyysit tehtiin tutkia suhteita pysyä kotona ja japanilaisen version Zarit Burden Interview (J-ZBI), julkisen Pitkäaikainen hoitovakuutuslain (LTCI ) palvelun käyttöä, omaishoitajia ominaisuuksien ja vanhukset ihmisten characteristics.RESULTS: Low pistemäärän J-ZBI liittyivät lopputulokseen sekä hoito-tarvitsee alaryhmiin (low hoito-tarpeet alaryhmä: OR 2,11; 95% CI 1,31-3,43, high care-tarpeet alaryhmä: OR 5,03; 95% CI 1,04-31,1).

merkitystä uni / herääminen rytmejä kysymyksiin ihmistietoisuuden tarkastellaan tiedoista kirjallisuudessa ja henkilökohtaisesta tutkimuksista. Tietoisuus on usein katsotaan merkittävästi heikentää tai puuttuu nukkua. On kuitenkin paljon näyttöä rikas subjektiivinen kokemus unen aikana, josta suuri osa ei ole muistettava myöhemmin.

1993 15 heinäkuu; 119 (2): 170. Potilaiden valintoja ja lääketieteen commons. [Ann Intern Med. Tutkimus osoitti öljy-jalostus, petrokemian ja kemianteollisuuden yritysten olevan voimakkaita releasers kemiallisten vaarojen sisältävät teollisuusjätettä. Petrokemian ja öljyn yrityksiä saastuttaa ympäristöä ja heikkenevät hygieniaolot asutulla alueella. Asukkaat arvioi Varsinainen ekologisia vaara riittävästi.

käyttämällä entsyymi-immunologinen määritys (ELISA), arvioida Sienibiomassasta, matriisin komponentit pelletin todettiin olevan mitään ravintoarvo A. bisporus. Pelletit muutettiin nutrisoy pitoisuudessa 0,5-8% tukenut laaja myseelin kasvua, määritettynä huomattavasti ELISA-arvot, joiden pitoisuus on 4% on optimaalinen ja suurempina pitoisuuksina osoittautumassa estävää.